Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS)

De Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS) is een ware must-have voor sneakerliefhebbers. Deze iconische schoen is ontworpen door het befaamde merk Air Jordan en is een eerbetoon aan de originele Air Jordan 1 uit de jaren ’80. Met zijn opvallende groene kleur en hoogwaardige constructie is deze sneaker een echt statement stuk voor elke sneakerhead.

Hoogwaardige Materialen en Constructie

De Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, wat de sneaker een luxe uitstraling geeft. De rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en tractie, terwijl de Air-Sole unit in de hak zorgt voor optimale demping en ondersteuning.

Uniek Design en Gedetailleerde Afwerking

Het design van de Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS) is echt uniek en onderscheidt zich van andere sneakers. De opvallende groene kleur wordt gecombineerd met zwarte en witte accenten, wat zorgt voor een dynamische en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn er diverse details te vinden, zoals het Air Jordan Wings logo op de enkel en het Jumpman logo op de tong, die laten zien dat dit een echt kwaliteitsproduct is.

Onderhoud van de Sneaker

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS) er altijd als nieuw uitziet, is het belangrijk om de juiste zorg en onderhoud toe te passen. Een handige manier om je sneakers goed te onderhouden, is door gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze sneakerboxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers veilig en stofvrij te bewaren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een praktisch ontwerp met voldoende ruimte voor je schoenen.

Door je Jordan 1 Retro High OG Gorge Green (GS) netjes op te bergen in een SneakerStack sneakerbox, bescherm je ze tegen stof en beschadigingen. Daarnaast zorgen de boxen ervoor dat je collectie georganiseerd blijft en je gemakkelijk kunt kiezen welke sneakers je wilt dragen. Met SneakerStack haal je dus niet alleen een praktisch product in huis, maar ook een stukje stijlvolle opbergruimte voor je waardevolle sneakers.

22,95
22,95
34,95
34,95