Jordan 1 Elevate High Black Atmosphere (Women’s)

De Jordan 1 Elevate High Black Atmosphere is een iconische sneaker die speciaal is ontworpen voor vrouwen. Deze schoen is een perfecte combinatie van stijl en comfort, en is ideaal voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten.

Kenmerken

  • Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxueuze uitstraling.
  • De schoen heeft een opvallende zwarte kleur met subtiele accenten van de Atmosphere print, waardoor hij een unieke uitstraling heeft.
  • De hoge pasvorm en gewatteerde kraag bieden extra ondersteuning en comfort aan de enkels.
  • De Air-Sole unit in de hiel absorbeert schokken en zorgt voor een zachte en responsieve demping bij elke stap.
  • Het rubberen buitenzoolpatroon biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen en bewegen.

Stijlvol en veelzijdig

De Jordan 1 Elevate High Black Atmosphere is niet alleen functioneel, maar ook uiterst stijlvol. Het strakke ontwerp en de opvallende kleurcombinatie maken deze sneaker een fashion statement. Of je hem nu combineert met een casual outfit of hem draagt tijdens een sportieve activiteit, deze schoen zal zeker de aandacht trekken.

Onderhoud van de schoenen

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Elevate High Black Atmosphere in optimale conditie blijft, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze het leer kunnen beschadigen.

Daarnaast is het belangrijk om je schoenen goed op te bergen wanneer je ze niet draagt. Hiervoor raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze stevige en stijlvolle schoenendozen beschermen je sneakers tegen stof en beschadigingen, terwijl ze tegelijkertijd je sneakercollectie organiseren en tentoonstellen. SneakerStack is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Houd je Jordan 1 Elevate High Black Atmosphere in topconditie door ze regelmatig schoon te maken en ze veilig op te bergen in een SneakerStack schoenendoos. Met de juiste zorg en opslag kunnen deze sneakers jarenlang meegaan zonder aan stijl en comfort in te boeten.

22,95
22,95
34,95
34,95