Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS)

Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS)

Ben je op zoek naar een stijlvolle en trendy sneaker voor jouw collectie? Maak dan kennis met de Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS). Deze schoen, uitgebracht door Nike in samenwerking met Jordan Brand, is een must-have voor sneakerliefhebbers en verzamelaars. Met zijn unieke design en ongeëvenaarde kwaliteit, zal deze sneaker zeker indruk maken.

Uniek design

Het design van de Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS) is geïnspireerd op de iconische Air Jordan 1 uit 1985. Deze sneaker heeft een opvallende gele kleur, gecombineerd met zwarte details. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoen comfortabel zit en lang meegaat. De kenmerkende Nike Swoosh en het Air Jordan-logo maken het design helemaal af.

Comfort en pasvorm

De Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS) biedt niet alleen stijl, maar ook optimaal comfort. De schoen heeft een gewatteerde kraag en tong, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. Daarnaast zorgt de stevige rubberen zool voor goede grip en stabiliteit. Of je nu gaat sporten of gewoon een dagje uit gaat, met deze sneaker loop je altijd in stijl.

Hoogwaardige materialen

Bij de productie van de Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS) worden alleen de beste materialen gebruikt. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. De zool is gemaakt van stevig rubber, waardoor de schoen lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Deze sneaker is ontworpen om lang plezier van te hebben.

Onderhoud van de schoen

Om de Jordan 1 Retro High OG Pollen (GS) in optimale staat te houden, is het belangrijk om de schoen goed te onderhouden. Reinig het leer regelmatig met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze het leer kunnen beschadigen. Laat de schoenen na het reinigen op natuurlijke wijze drogen, uit de buurt van directe warmtebronnen.

SneakerStack schoenendoos

Wil je jouw sneakers op een stijlvolle en georganiseerde manier bewaren? Dan is de sneakerbox van SneakerStack de perfecte keuze. Deze hoogwaardige schoenendoos biedt voldoende ruimte voor meerdere paren sneakers en beschermt ze tegen stof en beschadigingen. Daarnaast zorgt de transparante voorkant ervoor dat je gemakkelijk kunt zien welke sneakers erin zitten, zodat je altijd snel jouw favoriete paar kunt vinden. De SneakerStack schoenendoos is een absolute must-have voor elke sneakerliefhebber.

22,95
22,95
34,95
34,95