Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS)

De Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS) is een schoen die niet alleen de harten van sneakerliefhebbers verovert, maar ook de aandacht trekt van fashionista’s en sportfanaten over de hele wereld. Met zijn opvallende design en premium materialen is deze sneaker een must-have voor elke sneakerhead.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

De Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS) is gemaakt van hoogwaardig leer en mesh-materialen. Het bovenwerk is voorzien van een glanzende Chrome Metallic Silver kleur, die samen met de zwarte accenten zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. De schoen is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat te zien is aan de nauwkeurige stiksels en het iconische Jumpman-logo op de hiel.

Comfort en functionaliteit

Niet alleen het uiterlijk van de Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS) is indrukwekkend, maar ook het comfort en de functionaliteit. De Air-Sole unit in de zool zorgt voor uitstekende demping en ondersteuning, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen. Daarnaast heeft de schoen een stevige rubberen buitenzool met een visgraatpatroon voor optimale grip op verschillende ondergronden.

Stijlvol te combineren

Of je nu een casual outfit draagt of juist een sportieve look wilt creëren, de Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS) is de perfecte aanvulling op je sneakercollectie. Combineer ze met een jeans, een trainingspak of zelfs een rok voor een stoere en trendy uitstraling. Met deze schoenen maak je gegarandeerd een fashion statement.

Onderhoud

Om je Jordan 6 Retro Chrome Metallic Silver (GS) in optimale staat te houden, raden we je aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. SneakerStack is een gerenommeerd merk dat hoogwaardige opbergoplossingen biedt voor sneakers. Hun sneakerboxen beschermen je schoenen tegen stof, vuil en beschadigingen, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. Door je sneakers in een SneakerStack-box op te bergen, behoud je de kwaliteit en blijven ze er als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95