Jordan 13 Retro SoleFly

Stap in de wereld van exclusieve sneakers met de Jordan 13 Retro SoleFly. Deze unieke schoen is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen Jordan Brand en het befaamde sneakerbedrijf SoleFly. Deze limited edition sneaker is ontworpen om vakmanschap en stijl te combineren, en biedt sneakerliefhebbers de mogelijkheid om iets bijzonders aan hun collectie toe te voegen.

Design en materialen

Het design van de Jordan 13 Retro SoleFly is geïnspireerd op de kenmerkende stijl van Michael Jordan. Met zijn elegante lijnen en opvallende details is deze sneaker een ware eyecatcher. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De kenmerkende holografische Jumpman-logo’s op de hiel en tong voegen een vleugje speelsheid toe aan het design.

Demping en comfort

Niet alleen het design is indrukwekkend, ook het draagcomfort van de Jordan 13 Retro SoleFly is van hoog niveau. De schoen is voorzien van een responsieve Air-Sole unit in de hak, die zorgt voor optimale demping en comfort. Of je nu op straat loopt of op het basketbalveld staat, met deze schoenen kun je eindeloos blijven bewegen.

Onderhoud

Om de Jordan 13 Retro SoleFly in optimale conditie te houden, raden we aan om de SneakerStack schoenendoos te gebruiken. SneakerStack is een topmerk op het gebied van sneakeropbergoplossingen en biedt de perfecte manier om je sneakers veilig en stofvrij te bewaren. Met de SneakerStack schoenendoos kun je je schoenen gemakkelijk organiseren en beschermen, zodat je er langer van kunt genieten. Bestel vandaag nog jouw SneakerStack schoenendoos en geef je sneakers de opslag die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95