Jordan 6 Retro Carmine (2021)

Ben je klaar om je sneakercollectie naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de nieuwe Jordan 6 Retro Carmine (2021) – de ultieme combinatie van stijl en prestaties. Deze iconische sneaker is een eerbetoon aan het rijke erfgoed van Michael Jordan en zal zeker de aandacht trekken van sneakerheads overal ter wereld.

Klassieke stijl ontmoet innovatie

Met de Jordan 6 Retro Carmine (2021) krijg je niet alleen een tijdloos ontwerp, maar ook de nieuwste technologieën op het gebied van comfort en prestaties. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft karakteristieke perforaties voor optimale ventilatie. De zichtbare Air-Sole unit zorgt voor responsieve demping, terwijl de rubberen buitenzool met multidirectionele patronen zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden. Of je nu over het veld beweegt of gewoon stijlvol wilt zijn in het dagelijks leven, deze sneaker heeft het allemaal.

Gedetailleerd vakmanschap

De Jordan 6 Retro Carmine (2021) is met oog voor detail vervaardigd. Van de kenmerkende vetersluiting tot de gebeeldhouwde enkelkraag, elke centimeter van deze sneaker straalt vakmanschap uit. De opvallende Carmine rode en witte kleurencombinatie is een knipoog naar het originele ontwerp uit 1991, dat nog steeds geliefd is bij sneakerliefhebbers van over de hele wereld. Of je nu een verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een unieke toevoeging aan je garderobe, deze schoen zal zeker indruk maken.

De SneakerStack-schoenendoos voor optimale bewaring

Om ervoor te zorgen dat jouw Jordan 6 Retro Carmine (2021) in optimale staat blijft, raden we aan om de SneakerStack-schoenendoos te gebruiken. Deze hoogwaardige schoenendoos is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en beschermd te houden. Met zijn stevige constructie en ingebouwde ventilatie voorkomt de SneakerStack-schoenendoos beschadiging en vochtigheid, waardoor de levensduur van je dierbare sneakers wordt verlengd. Kies voor stijlvolle en praktische opslagopties – kies voor SneakerStack.

Onderhoudsinstructies

Om de kwaliteit en uitstraling van de Jordan 6 Retro Carmine (2021) te behouden, raden we aan om de volgende onderhoudsinstructies te volgen:

  • Maak de schoenen regelmatig schoon met een zachte borstel om vuil en stof te verwijderen.
  • Gebruik een mild reinigingsmiddel vermengd met water om eventuele vlekken voorzichtig te verwijderen.
  • Droog de sneakers altijd op kamertemperatuur en vermijd direct zonlicht of warmtebronnen, die het leer kunnen uitdrogen.
  • Bewaar de sneakers in een koele, droge plaats om schimmelvorming te voorkomen.

Door deze eenvoudige onderhoudsinstructies te volgen, zul je lang kunnen genieten van je Jordan 6 Retro Carmine (2021) en blijven ze er als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95