Jordan 3 Retro Cool Grey (2021)

Ben jij klaar om een stap terug in de tijd te zetten? Maak kennis met de Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) – een sneaker die een iconisch ontwerp combineert met moderne details. Deze sneaker is een eerbetoon aan de originele Jordan 3 uit 1988, maar met een frisse twist die ervoor zorgt dat hij perfect past in de hedendaagse sneakerwereld.

Een grijze blikvanger

Met zijn coole grijze kleurenschema en kenmerkende olifantenprint op de overlays, zal de Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) ongetwijfeld de aandacht trekken. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft strategisch geplaatste perforaties voor optimale ventilatie. De zichtbare Air-Sole eenheid in de hiel zorgt voor uitzonderlijk comfort en demping.

Perfecte pasvorm en comfort

De Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De schoen heeft een speciale pasvorm die zorgt voor een goede ondersteuning van de voetboog en een comfortabele pasvorm. Of je nu een fanatieke sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle schoen voor dagelijks gebruik, deze Jordan 3 Retro zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Veelzijdigheid en stijl

De Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) is een sneaker die je moeiteloos kunt combineren met verschillende outfits. Of je hem nu draagt met een casual jeans en T-shirt of met een wat meer geklede look, deze sneaker voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit. Met zijn tijdloze ontwerp en opvallende details is deze sneaker een echt fashion statement.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat jouw Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) er altijd perfect uitziet, raden we aan om deze te onderhouden met de sneakerbox van SneakerStack. SneakerStack is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het bewaren en beschermen van sneakers. Hun boxen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je sneakers vrij blijven van stof, vuil en beschadigingen. Met de SneakerStack sneakerbox blijft jouw Jordan 3 Retro Cool Grey (2021) in topconditie, zodat je er lang van kunt genieten.

Ga voor het beste voor jouw sneakers en kies voor de sneakerboxen van SneakerStack – jouw sneakers verdienen het!

22,95
22,95
34,95
34,95