Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021)

De Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021) is een ware klassieker in een nieuw jasje. Met een opvallende colorway die teruggrijpt naar het legendarische “Bred” ontwerp, weet deze schoen onmiddellijk de aandacht te trekken. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxueuze uitstraling.

Comfort en ondersteuning

Niet alleen het uiterlijk van de Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021) is indrukwekkend, ook het comfort en de ondersteuning zijn van topniveau. De Air-Sole unit in de hak zorgt voor optimale demping bij elke stap, terwijl de gevoerde kraag en tong voor een aangename pasvorm zorgen. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle sneaker voor dagelijks gebruik, deze schoen biedt de perfecte balans tussen comfort en performance.

Veelzijdige stijl

Met de Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021) kun je eindeloos variëren in je outfits. Of je nu kiest voor een sportieve look met een trainingspak of voor een casual outfit met jeans, deze sneaker voegt direct een dosis stijl toe aan elke outfit. De opvallende zwarte en rode kleurencombinatie maakt deze schoen een echte eyecatcher. Daarnaast is de Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021) voorzien van het iconische Jumpman-logo op de hiel, wat zorgt voor een extra premium uitstraling.

Onderhoud van de Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021)

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Reverse Bred (2021) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om goed voor de schoenen te zorgen. Regelmatig schoonmaken is essentieel om de levensduur van de schoenen te verlengen. Daarnaast raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken voor een optimale bescherming van je sneakers. Deze stevige box is speciaal ontworpen om je sneakers netjes en stofvrij op te bergen, waardoor ze langer meegaan. Kies voor de SneakerStack box en geef je sneakers de liefde en verzorging die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95