Jordan 1 Mid Barely Grape (GS)

De Jordan 1 Mid Barely Grape (GS) is een sneaker waar menig sneakerhead zijn hart sneller van gaat kloppen. Deze opvallende en stijlvolle sneaker is een moderne interpretatie van de klassieke Jordan 1. Met zijn trendy ontwerp en levendige kleurenpalet springt deze schoen direct in het oog.

Ontworpen voor stijl en comfort

De Jordan 1 Mid Barely Grape is ontworpen met oog voor zowel stijl als comfort. De schoen heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer, waardoor hij duurzaam en sterk is. De gewatteerde kraag en tong zorgen voor een comfortabele pasvorm en bieden ondersteuning tijdens het dragen.

Met zijn iconische Air-Sole unit in de hak biedt deze sneaker schokdemping en een responsieve ervaring bij elke stap die je zet. Of je nu naar school gaat, door de stad loopt of op het basketbalveld staat, met de Jordan 1 Mid Barely Grape blijf je stijlvol en comfortabel.

Een eerbetoon aan het verleden

Deze sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar dragen ook een rijke geschiedenis met zich mee. Ze zijn geïnspireerd op de originele Air Jordan 1, die in 1985 werd uitgebracht en de basketbalwereld op zijn kop zette. Met zijn kenmerkende design en de befaamde Jumpman-logo’s op de tong en hiel, ademt de Jordan 1 Mid Barely Grape de erfenis van MJ.

Onderhoud van de Jordan 1 Mid Barely Grape

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Barely Grape er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips:

  • Borstel voorzichtig het leer en de zool met een zachte borstel om vuil en stof te verwijderen.
  • Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek om hardnekkige vlekken te verwijderen.
  • Laat de sneakers op natuurlijke wijze drogen en vermijd directe hittebronnen.
  • Bewaar je sneakers op een koele en droge plaats, bij voorkeur in een schoenendoos om ze te beschermen tegen stof en verkleuring.

Om je Jordan 1 Mid Barely Grape sneakers veilig op te bergen, raden we aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. SneakerStack is een gerenommeerd merk op het gebied van sneakeropslag en biedt stijlvolle en functionele oplossingen voor het bewaren van je kostbare sneakercollectie.

Kortom, de Jordan 1 Mid Barely Grape (GS) is niet alleen een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van de Jordan-lijn, maar ook een stijlvolle en comfortabele sneaker. Door goed voor ze te zorgen en ze op te bergen in een SneakerStack sneakerbox, blijven ze er altijd fris en als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95