Jordan 1 Mid Cherrywood Red

Ben je op zoek naar een sneaker die zowel stijlvol als comfortabel is? Zoek niet verder, want de Jordan 1 Mid Cherrywood Red is precies wat je nodig hebt. Deze iconische schoen combineert tijdloos design met hoogwaardige materialen en biedt een ongeëvenaard draagcomfort.

Superieure kwaliteit

De Jordan 1 Mid Cherrywood Red is vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat zorgt voor een duurzaamheid en een luxe uitstraling. De kenmerkende perforaties op de neus zorgen voor een optimale ventilatie, waardoor je voeten fris en droog blijven, zelfs tijdens lange wandelingen of intensieve workouts.

Stijlvol ontwerp

Het stijlvolle ontwerp van deze sneaker maakt het een absolute must-have voor sneakerliefhebbers. De combinatie van de levendige Cherrywood Red kleur en het klassieke Jordan-logo zorgt voor een opvallende en modieuze uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe schoen voor dagelijks gebruik of een statement wilt maken op straat, de Jordan 1 Mid Cherrywood Red is de perfecte keuze.

Optimaal draagcomfort

Naast het indrukwekkende uiterlijk biedt de Jordan 1 Mid Cherrywood Red ook uitstekend draagcomfort. De schoen is voorzien van een gevoerde kraag en tong, wat zorgt voor een aangename pasvorm en extra ondersteuning rondom de enkel. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt wandelen of sporten.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Cherrywood Red zijn optimale look behoudt, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. We raden aan om de schoen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en milde zeep. Let op dat je de schoen niet onderdompelt in water, omdat dit de kwaliteit van het leer kan aantasten. Daarnaast is het dragen van de SneakerStack sneakerbox een geweldige manier om je sneakers te beschermen en op te bergen. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die speciaal zijn ontworpen om je schoenen veilig en georganiseerd te houden.

22,95
22,95
34,95
34,95