Jordan 1 Mid Shadow Red

De Jordan 1 Mid Shadow Red is een sneaker die zowel stijlvol als tijdloos is. Deze iconische schoen is geïnspireerd op het originele Air Jordan 1-model uit 1985 en heeft een moderne twist gekregen met een opvallende rode kleur. Met zijn strakke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze sneaker een must-have voor de echte sneakerliefhebber.

Hoogwaardige kwaliteit en comfort

De Jordan 1 Mid Shadow Red is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale pasvorm en duurzaamheid. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van premium leer, waardoor hij niet alleen stijlvol oogt, maar ook lang meegaat. De binnenzool biedt de juiste demping en ondersteuning, waardoor je comfortabel kunt blijven lopen, zelfs tijdens lange dagen.

Ontwerp details

Deze sneaker heeft een opvallend ontwerp met details die direct de aandacht trekken. De combinatie van het zwarte bovenwerk en de rode accenten zorgt voor een opvallende contrast, waardoor deze schoen echt in het oog springt. Daarnaast is de schoen voorzien van het bekende Jumpman-logo op de tong en het Nike Air-logo op de hiel, wat de authentieke Jordan uitstraling versterkt.

Stijlvolle veelzijdigheid

De Jordan 1 Mid Shadow Red is een sneaker die eenvoudig te combineren is met verschillende outfits. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of een meer sportieve outfit, deze schoen voegt altijd een vleugje stijl toe aan je outfit. Het tijdloze ontwerp maakt dat deze schoen geschikt is voor allerlei gelegenheden, van een avondje uit tot een dagje in de stad.

Onderhoud van de schoen

Om je Jordan 1 Mid Shadow Red in optimale conditie te houden, raden we aan om hem regelmatig schoon te maken en te beschermen. Verwijder vuil en vlekken voorzichtig met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Laat de schoen vervolgens op natuurlijke wijze drogen, weg van directe warmtebronnen. Om de levensduur van de schoen te verlengen, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze box beschermt je sneakers tegen stof, zonlicht en beschadigingen tijdens opslag.

SneakerStack: de ultieme sneakerbox

SneakerStack is een merk dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige sneakeropslagoplossingen. Hun sneakerboxen zijn ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd op te bergen. Met een stevige constructie en beschermend materiaal zorgen deze boxen ervoor dat je sneakers in topconditie blijven. Bovendien bieden ze een stijlvolle manier om je sneakercollectie te laten zien. Kies voor SneakerStack om je Jordans en andere waardevolle sneakers veilig te bewaren.

22,95
22,95
34,95
34,95