Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s)

Wil jij een paar sneakers dat jou op laat vallen in de menigte? Dan is de Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s) zeker iets voor jou. Deze unieke sneaker combineert klassieke stijl met opvallende kleurblokkering, waardoor je altijd de show steelt. Of je nu op straat loopt of de sportschool betreedt, deze Jordans laten je er altijd stijlvol uitzien.

Iconisch design

Met zijn kenmerkende silhouet en iconische details is de Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s) een must-have voor sneakerliefhebbers. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzaam en luxueus gevoel. Het bovenwerk is voorzien van een unieke kleurblokkering, met een combinatie van North Carolina en Chicago thema’s. Hierdoor krijgt de sneaker een unieke en onderscheidende uitstraling.

Comfort en ondersteuning

Niet alleen ziet de Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s) er geweldig uit, maar hij biedt ook optimaal comfort en ondersteuning. De schoen is voorzien van een gewatteerde kraag en een gevoerde tong, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven. Daarnaast zorgt de rubberen buitenzool voor uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt bewegen.

Verzamelaarsitem

De Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s) is niet alleen een geweldige sneaker om te dragen, maar ook een waardevol verzamelaarsitem. De beperkte oplage en het unieke design maken deze sneaker tot een gewild item onder sneakerliefhebbers. Of je nou een beginner bent in de sneakerwereld of een doorgewinterde verzamelaar, deze Jordan 1 is een must-have voor elke collectie.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Jordan 1 Retro High NC to Chi (Women’s) in optimale staat blijft, raden wij aan om de bijpassende sneakerdoos van SneakerStack te gebruiken. Deze sneakerdoos biedt niet alleen een stijlvolle opbergoplossing, maar beschermt ook je sneakers tegen stof en beschadigingen. Op deze manier behouden je Jordans hun glans en blijven ze er als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95