Jordan 4 Retro Military Black (PS)

Op zoek naar een tijdloze sneaker met een vleugje vintage? De Jordan 4 Retro Military Black (PS) is de perfecte keuze. Met zijn iconische design en stijlvolle uitstraling biedt deze schoen een combinatie van comfort en klasse. Of je nu een sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een toffe schoen voor je kind, deze Jordan 4 Retro zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Ontwerp

Het ontwerp van de Jordan 4 Retro Military Black (PS) is geïnspireerd op de klassieke basketbalschoenen uit de jaren ’90. De schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stoere militaire zwarte kleur. De kenmerkende netstof-panelen aan de zijkanten zorgen niet alleen voor ventilatie, maar geven de schoen ook een unieke en herkenbare look. De rubberen zool zorgt voor optimale tractie, zodat je kinderen zonder zorgen kunnen rennen en spelen.

Comfort

Naast het indrukwekkende uiterlijk biedt de Jordan 4 Retro Military Black (PS) ook uitstekend comfort. De schoen heeft een gevoerde kraag en tong, waardoor hij zacht aanvoelt en de voeten van je kinderen goed ondersteunt. De zachte binnenzool zorgt voor extra demping en vermindert de impact op de gewrichten. Of je kind nu naar school gaat, een potje basketbal speelt of gewoon rondrent, met deze Jordan 4 Retro kun je er zeker van zijn dat ze comfortabel blijven.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Jordan 4 Retro Military Black (PS) er altijd fris en nieuw uitziet, is het belangrijk om de juiste onderhoudsmaatregelen te nemen. Een handige manier om je sneakers opgeruimd en goed beschermd te houden, is door gebruik te maken van de sneakerbox van het merk SneakerStack. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die speciaal ontworpen zijn om je sneakers veilig op te bergen. Met een SneakerStack box houd je niet alleen je Jordan 4 Retro Military Black (PS) in topconditie, maar kun je ook je sneakercollectie op een georganiseerde en stijlvolle manier tentoonstellen. Laat je sneakers stralen met SneakerStack!

24,00
24,00
35,00
35,00