Jordan 13 Retro Court Purple

De Jordan 13 Retro Court Purple is een iconische sneaker die niet mag ontbreken in de collectie van sneakerliefhebbers. Met zijn opvallende kleurenschema, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm, is deze sneaker een waar meesterwerk.

Opvallend design en materiaalgebruik

Het design van de Jordan 13 Retro Court Purple is uniek en valt direct op. De combinatie van de rijke kleuren, waaronder paars en zwart, zorgt voor een opvallende uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een stijlvolle look.

Comfortabele pasvorm en demping

Naast het opvallende design biedt de Jordan 13 Retro Court Purple ook een comfortabele pasvorm en uitstekende demping. De schoen is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor schokken worden opgevangen en je de hele dag door kunt genieten van optimaal comfort.

Unieke details en Jordan branding

De Jordan 13 Retro Court Purple is voorzien van verschillende unieke details die de schoen extra speciaal maken. Zo is de sneaker uitgerust met het bekende Jordan Jumpman logo op de hiel en de tong. Daarnaast zijn er subtiele details zoals de holografische elementen en de kenmerkende ribbels op de zool, die zorgen voor een extra vleugje stijl.

Onderhoudsadvies

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 13 Retro Court Purple in topconditie blijft, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. We raden aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, aangezien deze het materiaal kunnen beschadigen. Daarnaast is het raadzaam om de schoenen op een koele en droge plaats op te bergen, om te voorkomen dat ze beschadigd raken of vervormen.

Maak gebruik van SneakerStack

Voor het opbergen van je waardevolle sneakers, raden we je aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze hoogwaardige opbergoplossing is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en stijlvol te bewaren. Met een SneakerStack-box kun je je Jordan 13 Retro Court Purple netjes en georganiseerd opbergen, zodat ze altijd klaar zijn om gedragen te worden. Ontdek de verschillende designs en maten van SneakerStack en geef je sneakers de opslag die ze verdienen!

22,95
22,95
34,95
34,95