Jordan 1 Retro High Royal Toe

De Jordan 1 Retro High Royal Toe is de perfecte keuze voor elke sneakerliefhebber die op zoek is naar een iconisch design en uitstekende kwaliteit. Met zijn opvallende kleurencombinatie en hoogwaardige materialen is deze sneaker een ware eyecatcher.

Design

Het bovenwerk van de Jordan 1 Retro High Royal Toe is gemaakt van premium leer, waardoor de sneaker een luxe uitstraling heeft. De combinatie van zwart, wit en Royal Blue zorgt voor een opvallend contrast en geeft de schoen een unieke look. De iconische Nike Swoosh is prominent aanwezig op de zijkanten van de sneaker, terwijl de Air Jordan Wings branding te vinden is op de enkel.

Comfort

Naast het indrukwekkende design biedt de Jordan 1 Retro High Royal Toe ook uitstekend comfort. De gewatteerde kraag en tong zorgen ervoor dat de schoen perfect aansluit op de voet en zorgen voor extra demping. De Air-Sole unit in de hak biedt ook optimale ondersteuning en schokabsorptie, waardoor de sneaker perfect is voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten.

Duurzaamheid

De Jordan 1 Retro High Royal Toe is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook duurzaam. De gebruikte materialen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat deze sneaker lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu op straat loopt, naar het werk gaat of deelneemt aan sportactiviteiten, deze schoen kan alles aan.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High Royal Toe er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om goede zorg te dragen voor je schoenen. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de schoenendoos van het merk SneakerStack. Deze schoenendoos is speciaal ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen. Met SneakerStack ben je er zeker van dat je sneakers altijd in optimale conditie blijven.

22,95
22,95
34,95
34,95