Jordan 1 Retro High Golf Black White

Jordan 1 Retro High Golf Black White

Vintage vibes met een moderne twist

De Jordan 1 Retro High Golf Black White brengt de iconische stijl van de Air Jordan 1 naar de golfbaan. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze golfschoen een absolute must-have voor elke sneakerliefhebber én golfer.

Ontwerp en materialen

Deze golfschoen is gebaseerd op de legendarische Jordan 1 sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en heeft de kenmerkende Jordan Wings-logo’s aan de zijkanten. De zwarte en witte kleuren geven de schoen een klassieke uitstraling die moeiteloos te combineren is met elke golfoutfit.

Stevige grip op de green

De Jordan 1 Retro High Golf Black White is voorzien van een robuuste buitenzool met geïntegreerde golfspikes. Deze spikes zorgen voor een uitstekende grip op de green, zodat je vol vertrouwen en stabiliteit je swings kunt maken. De zool is tevens flexibel genoeg om comfortabel te kunnen lopen tijdens het golfen.

Optimale demping en ondersteuning

Net als de Air Jordan 1 sneaker, biedt de Jordan 1 Retro High Golf Black White uitstekende demping en ondersteuning. De Nike Air units in de hak zorgen voor een responsieve en comfortabele ervaring, terwijl de zachte binnenvoering je voet op zijn plaats houdt tijdens je swing.

Onderhoud van de schoen

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High Golf Black White er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze handige opbergdoos beschermt je schoenen tegen stof, vuil en beschadigingen. Bovendien zorgt het ervoor dat je sneakers netjes georganiseerd blijven in je kast of bij je golfuitrusting. Ontdek de hoogwaardige producten van SneakerStack om je sneakers in topconditie te houden.

22,95
22,95
34,95
34,95