Jordan 1 Retro High OG Hyper Royal

Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey

Als je op zoek bent naar een echte eyecatcher, dan hoef je niet verder te zoeken. Maak kennis met de Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey, een schoen die stijl en kwaliteit combineert op een manier die moeilijk te overtreffen is. Of je nu een diehard sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een paar geweldige kicks, deze schoen zal zeker aan al je verwachtingen voldoen.

Ontwerp

Het ontwerp van de Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey is simpelweg adembenemend. De schoen heeft een bovenwerk van premium leer in een opvallende combinatie van Hyper Royal en Smoke Grey kleuren. De contrasterende kleurblokkering geeft deze sneaker een unieke uitstraling die zeker de aandacht trekt. Het iconische Jordan Wings-logo op de enkel en de Nike Swoosh op de zijkant maken het ontwerp compleet.

Draagcomfort

Naast het opvallende ontwerp biedt de Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey ook uitstekend draagcomfort. De schoen heeft een gewatteerde kraag en tong die zorgen voor extra demping en ondersteuning. De Air-Sole demping in de hiel zorgt voor schokabsorptie en een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen op je voeten.

Materialen en constructie

De Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey is gemaakt van hoogwaardige materialen en is met vakmanschap geconstrueerd. Het bovenwerk van leer zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De rubberen buitenzool biedt uitstekende grip en tractie op verschillende ondergronden. Of je nu op straat loopt of op het basketbalveld speelt, deze schoen zal je niet teleurstellen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High Hyper Royal Smoke Grey er zo lang mogelijk als nieuw uitziet, raden we aan om de sneakers op de juiste manier te onderhouden. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. SneakerStack is een merk dat gespecialiseerd is in het opbergen en beschermen van sneakers. Hun sneakerboxen zijn ontworpen om je schoenen veilig en stofvrij te houden, waardoor ze langer meegaan. Bezoek hun website voor meer informatie over hun producten.

22,95
22,95
34,95
34,95