Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS)

Ben je op zoek naar een stijlvolle en iconische sneaker om je collectie mee uit te breiden? Dan is de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) de perfecte keuze. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is deze sneaker een absolute must-have voor sneakerliefhebbers van alle leeftijden.

Ontwerp en materialen

Het ontwerp van de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) is gebaseerd op het legendarische model uit 1995, dat destijds door Michael Jordan himself werd gedragen. De sneaker heeft een tijdloos silhouet met een combinatie van stoere streetwear en sportieve elementen. De upper is gemaakt van premium leer en mesh, wat zorgt voor een optimale ventilatie en een comfortabele pasvorm. De grijze en witte kleuren geven de schoen een stijlvolle uitstraling die moeiteloos te combineren is met elke outfit.

Demping en comfort

Naast zijn opvallende design biedt de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) ook uitstekend draagcomfort. De sneaker is voorzien van Air-Sole units in de hak en de voorvoet, wat zorgt voor een responsieve demping en optimale schokabsorptie. Of je nu een fanatieke basketballer bent die de hele dag op het veld staat of gewoon op zoek bent naar een comfortabele sneaker voor dagelijks gebruik, de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) voldoet aan al je eisen.

Stijlvol en veelzijdig

Met zijn iconische design en tijdloze kleurenschema is de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) een sneaker die je veelzijdig kunt dragen. Of je nu een casual look wilt creëren met een jeans en een T-shirt of juist voor een meer sportieve outfit gaat met een trainingspak, deze sneaker maakt elke outfit compleet. Door zijn populariteit en exclusiviteit is de Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) ook een waardevolle toevoeging aan elke sneakercollectie.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) in optimale conditie blijft, raden we aan om de SneakerStack sneaker box te gebruiken. Deze hoogwaardige sneakerbox beschermt je sneakers tegen stof, vuil en beschadigingen, terwijl ze tegelijkertijd perfect georganiseerd blijven. Met de SneakerStack box kun je je sneakercollectie op een stijlvolle en overzichtelijke manier bewaren. Ontdek nu de SneakerStack en geef je Jordan 11 Retro Cool Grey (2021) (GS) de verzorging die hij verdient!

22,95
22,95
34,95
34,95