Jordan 1 Low Vintage UNC Grey

De Jordan 1 Low Vintage UNC Grey is een eerbetoon aan de legendarische universiteit van North Carolina, waar Michael Jordan zijn reputatie als basketballegende begon op te bouwen. Deze stijlvolle sneaker heeft een grijze kleur die doet denken aan de klassieke kleuren van de UNC Tar Heels. Met zijn premium materialen en iconische design is deze sneaker een must-have voor zowel sneakerliefhebbers als basketbalfans.

Premium materialen en vakmanschap

De Jordan 1 Low Vintage UNC Grey is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals premium leer en suède, waardoor de sneaker niet alleen een luxe uitstraling heeft, maar ook duurzaam en comfortabel is. Het vakmanschap dat is gebruikt bij het maken van deze sneaker is ongeëvenaard, met oog voor elk detail.

Tijdloos design met iconische details

Het tijdloze design van de Jordan 1 Low Vintage UNC Grey wordt versterkt door de iconische details die kenmerkend zijn voor de Jordan Brand. De sneaker heeft het kenmerkende Air Jordan Wings-logo op de zijkant, de legendarische Jumpman op de tong en de Nike Swoosh aan de zijkanten. Deze details maken de sneaker direct herkenbaar en geven hem een unieke uitstraling.

Comfortabel en veelzijdig

Niet alleen ziet de Jordan 1 Low Vintage UNC Grey er geweldig uit, maar hij biedt ook het comfort dat je mag verwachten van een topkwaliteit sneaker. De zachte binnenvoering en het gevoerde voetbed zorgen voor een comfortabele pasvorm, of je nu een relaxte dag in de stad hebt of een intensieve trainingssessie in de sportschool.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Low Vintage UNC Grey zo lang mogelijk mooi blijft, raden we aan om gebruik te maken van de sneaker box van SneakerStack. Deze speciale sneakerbox is ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf. Bovendien biedt de box voldoende ruimte om je sneakers veilig op te bergen zonder ze te beschadigen. Met de SneakerStack sneakerbox blijft je Jordan 1 Low Vintage UNC Grey in optimale conditie en kun je er nog langer van genieten.

22,95
22,95
34,95
34,95