Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s)

De Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s) is een unieke sneaker die perfect is voor de sneakerliefhebber die op zoek is naar iets nieuws en opvallends. Deze sneakers zijn ontworpen met aandacht voor detail en hebben een eigentijds design dat zeker de aandacht zal trekken.

Uniek en Opvallend Design

De Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s) heeft een uniek en opvallend design dat is geïnspireerd op de heerlijke combinatie van aardbeien en room. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een zachte roze kleur, die doet denken aan sappige aardbeien. De witte accenten en de crèmekleurige veters en zool geven de schoen een verfijnde uitstraling, vergelijkbaar met een heerlijk romige toplaag.

Comfort en Kwaliteit

Niet alleen ziet de Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s) er geweldig uit, maar hij biedt ook het comfort en de kwaliteit die je mag verwachten van een premium sneaker. De schoen is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor je een optimale demping en ondersteuning krijgt, of je nu een casual wandeling maakt of aan het sporten bent. De duurzame rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.

Stijlvolle veelzijdigheid

Het veelzijdige ontwerp van de Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s) maakt het een ideale aanvulling op elke sneakercollectie. Of je nu een streetwear-look wilt creëren of je stijl naar een hoger niveau wilt tillen, deze sneakers zorgen voor een trendy en stijlvolle uitstraling. Combineer ze met je favoriete jeans, jurk of trainingspak voor een moeiteloos coole look.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Strawberries and Cream (Women’s) er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze SneakerStack sneakerbox is speciaal ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Het beschermt je sneakers tegen stof en beschadigingen, waardoor ze er langer als nieuw uitzien. Met de SneakerStack sneakerbox kun je je sneakers gemakkelijk opbergen en presenteren, zodat je sneakercollectie er altijd netjes en geordend uitziet. Kies voor de kwaliteit en bescherming die je sneakers verdienen met de SneakerStack sneakerbox.

22,95
22,95
34,95
34,95