Jordan 2 Retro Low UNC

De Jordan 2 Retro Low UNC is een eerbetoon aan het legendarische basketbalprogramma van de Universiteit van North Carolina. Deze iconische sneaker combineert klassieke stijl met moderne details en is een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Stijlvol en tijdloos

De Jordan 2 Retro Low UNC heeft een stijlvol en tijdloos design dat moeiteloos past bij elke outfit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de schoen duurzaam en comfortabel is. De kenmerkende Air Jordan-wings op de tong en de retro-geïnspireerde details geven deze sneaker een uniek karakter.

Optimale demping en ondersteuning

Bij het ontwerpen van de Jordan 2 Retro Low UNC is er veel aandacht besteed aan comfort en prestaties. De sneaker is voorzien van Air-Sole demping in de hak, wat zorgt voor een responsieve en comfortabele loopervaring. Daarnaast biedt de gevoerde kraag extra ondersteuning en stabiliteit tijdens het dragen, zodat jouw voeten zich altijd op hun best voelen.

Legendarische geschiedenis

Als eerbetoon aan het basketballerfgoed van de Universiteit van North Carolina, is de Jordan 2 Retro Low UNC een eerbetoon aan grootsheid op het veld. Michael Jordan, een voormalige speler van het UNC-team, heeft zijn stempel gedrukt op de basketbalwereld en deze sneaker-uitvoering is een ode aan zijn legendarische prestaties.

Onderhoud van de Jordan 2 Retro Low UNC

  • Om de Jordan 2 Retro Low UNC in optimale conditie te houden, raden we aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel of doek.
  • Gebruik een mild schoonmaakmiddel om eventuele vlekken te verwijderen, maar vermijd agressieve chemicaliën die het leer kunnen beschadigen.
  • Bewaar de sneakers op een koele, droge plaats om schade door vocht te voorkomen.
  • Als je extra bescherming wilt bieden aan je Jordan 2 Retro Low UNC, raden we aan om de sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze speciaal ontworpen box beschermt je sneakers tegen stof, vuil en andere schadelijke invloeden, waardoor ze er langer als nieuw uitzien.

SneakerStack is een toonaangevend merk in de sneakerwereld dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van premium opbergoplossingen voor sneakers. Met hun innovatieve producten zorgen ze ervoor dat jouw kostbare sneakers altijd veilig en stijlvol worden opgeborgen. Hun sneakerboxen bieden niet alleen optimale bescherming, maar zijn ook een esthetisch verantwoorde toevoeging aan je interieur. Kies voor SneakerStack en geef je sneakers de verzorging die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95