Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS)

Ben je op zoek naar een stijlvolle sneaker die niet alleen comfortabel is, maar ook een tijdloos design heeft? Dan is de Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS) de perfecte keuze voor jou! Deze sneaker combineert het klassieke ontwerp van de Jordan 1 met een frisse, zwarte kleur die moeiteloos te combineren is met elke outfits.

Hoogwaardige kwaliteit

De Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS) is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder premium leer. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft de sneaker ook een luxe uitstraling. De pasvorm is perfect, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimaal comfort.

Iconisch design

Het design van de Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS) is een eerbetoon aan de originele Jordan 1 uit 1985. Met de kenmerkende Nike Swoosh aan de zijkant en het Air Jordan logo op de enkel straalt deze sneaker authenticiteit en stijl uit. Of je nu op straat loopt of op het sportveld staat, met deze sneaker maak je gegarandeerd een statement.

Veelzijdig te dragen

Dankzij het tijdloze design en de neutrale kleur is de Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS) eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Draag hem casual met een jeans en een T-shirt of ga voor een sportieve look met een trainingspak. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS) er altijd als nieuw uitziet, raden we aan om de sneaker goed te onderhouden. Verwijder vuil en vlekken voorzichtig met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Bescherm het leer met een waterafstotende spray en berg de sneaker op in de originele sneaker box van SneakerStack.

SneakerStack is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van hoogwaardige sneaker accessoires, waaronder sneaker boxen. Hun producten zijn stijlvol, functioneel en zorgen ervoor dat je sneakers altijd netjes en georganiseerd blijven. Met de sneaker box van SneakerStack bescherm je niet alleen je Jordan 1 Retro High OG Washed Black (GS), maar ook al je andere favoriete sneakers.

22,95
22,95
34,95
34,95