Jordan 1 Mid Lucky Green

De Jordan 1 Mid Lucky Green is een uitstekende keuze voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort. Met zijn opvallende groene kleurenschema is deze sneaker een lust voor het oog en trekt hij zeker de aandacht van anderen. Of je nu een fan bent van basketbal of gewoon dol bent op sneakers, de Jordan 1 Mid Lucky Green zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Een stijlvol design van hoogwaardige kwaliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de Jordan 1 Mid Lucky Green is het hoogwaardige design. Gemaakt van duurzaam leer en voorzien van een opvallend groen en zwart kleurenschema, straalt deze sneaker klasse uit. De iconische Air Jordan-wings op de enkel voegen een vleugje authenticiteit toe, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid.

Comfort voor elke stap die je zet

Niet alleen biedt de Jordan 1 Mid Lucky Green een stijlvol design, maar ook ultiem comfort. Dankzij de zachte binnenvoering en de gewatteerde kraag voelen je voeten zich direct thuis in deze sneakers. De Air-Sole-eenheid in de hiel zorgt voor optimale demping en ondersteuning, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt lopen.

Veelzijdigheid voor elke gelegenheid

Of je nu naar een casual evenement gaat of een avondje uit, de Jordan 1 Mid Lucky Green is de perfecte keuze. Combineer ze met je favoriete jeans voor een alledaagse look, of maak een statement door ze te dragen met een chique outfit. Dankzij hun veelzijdigheid passen ze perfect bij elke gelegenheid.

Onderhoud van de Jordan 1 Mid Lucky Green

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Lucky Green in optimale staat blijft, raden we aan om de SneakerStack-sneakerbox te gebruiken. Deze box is speciaal ontworpen om je sneakers te beschermen tegen stof en vuil, terwijl ze tegelijkertijd stijlvol worden opgeborgen. De SneakerStack-sneakerbox helpt je om je waardevolle sneakers netjes en georganiseerd te houden, zodat je er langer van kunt genieten.

22,95
22,95
34,95
34,95