Jordan 5 Retro Dark Concord

Sneaker informatie: Jordan 5 Retro Dark Concord

Omschrijving

De Jordan 5 Retro Dark Concord is een iconische sneaker die zijn roots vindt in het ultieme basketbalerfgoed van Air Jordan. Deze schoen, ontworpen met de kenmerkende stijl van Michael Jordan, is een eerbetoon aan zijn ongeëvenaarde speelstijl en sculpturale flair op het veld.

Design

Het design van de Jordan 5 Retro Dark Concord is tijdloos en opvallend. De schoen heeft een bovenwerk van zwart nubuckleer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De speciale contrasterende paarse accenten geven de sneaker een trendy en unieke look. De bekende Air Jordan branding is subtiel aanwezig op de hak en tong van de schoen.

Comfort

Niet alleen het design is indrukwekkend, maar ook het comfort van de Jordan 5 Retro Dark Concord is van hoog niveau. De schoen is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, wat zorgt voor optimale demping en schokabsorptie. Daarnaast is de schoen voorzien van een gewatteerde kraag en tong, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Materialen

De Jordan 5 Retro Dark Concord is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Het bovenwerk is gemaakt van nubuckleer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, zodat je zelfverzekerd elke stap kunt zetten. Deze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om een optimale levensduur van de schoen te garanderen.

Stijltips

Met de Jordan 5 Retro Dark Concord kun je eindeloos combineren. Of je nu gaat voor een casual streetwear look of een meer sportieve outfit, deze sneaker voegt altijd een stoere en trendy touch toe aan je outfit. Combineer de schoen met een denim broek en een T-shirt voor een relaxte look, of draag hem onder een flitsende joggingbroek voor een sportieve uitstraling.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 5 Retro Dark Concord er altijd als nieuw uitziet, raden we aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en een mild reinigingsmiddel. Houd de schoenen weg van extreme hitte en vochtigheid om verslechtering te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om de schoenen op te bergen in een sneakerbox om ze te beschermen tegen stof en beschadigingen.

SneakerStack

Om je Jordan 5 Retro Dark Concord optimaal te beschermen, raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze hoogwaardige sneakerboxen bieden een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor al je sneakers. Met hun duurzame materialen en slimme design zorgen de SneakerStack-sneakerboxen ervoor dat je sneakers netjes georganiseerd en beschermd blijven. Bezoek de website van SneakerStack voor meer informatie over hun producten.

22,95
22,95
34,95
34,95