Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS)

De Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS) is een unieke en opvallende sneaker die speciaal is ontworpen voor avonturiers die graag hun grenzen verleggen. Geïnspireerd door de ruimte, brengt deze sneaker je naar nieuwe hoogten in stijl en comfort.

Een kosmische stijl met opvallende details

Deze opvallende sneaker is voorzien van een combinatie van leer en mesh in de kleuren zwart, wit en blauw. Het bovenwerk is versierd met de welbekende Air Jordan branding, die een eerbetoon brengt aan de beroemde Jumpman. De rubberen buitenzool zorgt voor grip en duurzaamheid, terwijl de gevoerde kraag en tong extra comfort bieden tijdens het dragen. Of je nu op avontuur gaat in de stad of op het basketbalveld, met de Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS) ben je altijd klaar om te schitteren.

De perfecte pasvorm voor jonge avonturiers

De Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS) is speciaal ontworpen voor jonge sneakerliefhebbers. Met maten beschikbaar vanaf 35.5 tot 40, biedt deze sneaker de perfecte pasvorm voor opgroeiende voeten. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, zodat de schoen altijd goed om de voet zit. Of je nu op school bent of met vrienden speelt, deze sneaker zal je bij elke stap ondersteunen en opvallen.

Onderhoudstips voor langdurige prestaties

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS) er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om te investeren in een kwalitatieve sneaker box. Een merk dat hierbij uitblinkt is SneakerStack. Hun sneaker boxen bieden niet alleen een praktische opbergoplossing, maar beschermen de schoenen ook tegen stof en beschadigingen. Door je sneakers in een SneakerStack box te bewaren, ben je verzekerd van langdurige prestaties en behoud je de kosmische stijl van de Jordan 1 Mid SE Space Jam (GS) voor vele avonturen die nog komen gaan.

22,95
22,95
34,95
34,95