Jordan 1 Retro High OG Gorge Green

De Jordan 1 Retro High OG Gorge Green is een iconische sneaker die direct in het oog springt. Met zijn opvallende kleurenschema en tijdloos design is deze schoen een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Gedetailleerd ontwerp

Deze Jordan 1 Retro High OG is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een bovenwerk in het kenmerkende Gorge Green kleurenpalet. Het contrasterende zwarte Nike Swoosh-logo geeft de sneaker een dynamisch en trendy gevoel. De klassieke Air Jordan Wings-branding en het Jumpman-logo op de tong dragen bij aan de iconische uitstraling van de schoen. De schoen is afgewerkt met een witte tussenzool en een rubberen buitenzool voor optimale grip en duurzaamheid.

All-day comfort

Niet alleen ziet de Jordan 1 Retro High OG Gorge Green er geweldig uit, maar hij biedt ook het nodige comfort. De gevoerde kraag en de gewatteerde binnenzool zorgen voor een goede pasvorm en demping tijdens het dragen. Of je nu een dagje op stap gaat of de hele dag op je voeten staat, deze sneaker zorgt ervoor dat je comfortabel blijft.

Veelzijdige stijl

De Jordan 1 Retro High OG Gorge Green is een veelzijdige sneaker die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans-look of een meer sportieve stijl, deze schoen voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. Met zijn opvallende kleuren en tijdloze ontwerp is deze sneaker een blikvanger waar je ook gaat.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG Gorge Green er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze speciale schoenendoos is ontworpen om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en beschadigingen. Met de SneakerStack box behouden je sneakers hun kwaliteit en blijven ze er als nieuw uitzien.

Investeer in de SneakerStack sneakerbox en geef je Jordan 1 Retro High OG Gorge Green de aandacht die hij verdient, terwijl je tegelijkertijd je sneakercollectie ordelijk en georganiseerd houdt.

22,95
22,95
34,95
34,95