Jordan 1 High OG Denim (Women’s)

De Jordan 1 High OG Denim (Women’s) is een legendarische sneaker die stijl en comfort combineert. Deze sneaker is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een unieke uitstraling. Met zijn opvallende denim bovenwerk en opvallende kleurenschema, is deze schoen een absolute blikvanger.

Design

Het bovenwerk van de Jordan 1 High OG Denim (Women’s) is gemaakt van hoogwaardig denim materiaal dat duurzaamheid en stijl biedt. De klassieke Jordan “Wings” logo is prominent aanwezig op de zijkant van de schoen, waardoor het merk van deze iconische sneaker wordt benadrukt. De kleurencombinatie van blauw, wit en bruin zorgt voor een frisse en trendy uitstraling. Deze sneaker is zeker een opvallende toevoeging aan elke outfit.

Comfort

Naast het opvallende design biedt de Jordan 1 High OG Denim (Women’s) ook uitstekend comfort. De schoen is voorzien van een gevoerde kraag en een Air-Sole eenheid in de hak, wat zorgt voor demping en ondersteuning bij elke stap. Of je nu de hele dag op pad bent of gewoon geniet van een casual dagje uit, deze sneaker houdt je voeten moeiteloos comfortabel.

Duurzaamheid

De Jordan 1 High OG Denim (Women’s) is gebouwd om lang mee te gaan. Het denim bovenwerk is niet alleen modieus, maar ook duurzaam genoeg om bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage. De stevige rubberen buitenzool biedt uitstekende grip op verschillende ondergronden.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 High OG Denim (Women’s) in topconditie blijft, raden we aan om de sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. Deze speciaal ontworpen sneakerbox biedt optimale bescherming en helpt je schoenen stofvrij te houden wanneer je ze niet draagt. SneakerStack is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sneakeraccessoires en opbergoplossingen. Met de SneakerStack box kun je je sneakers veilig opbergen en tegelijkertijd een stijlvolle presentatie creëren.

22,95
22,95
34,95
34,95