Jordan 1 Retro High OG Chicago Lost and Found (GS)

De Jordan 1 Retro High OG Chicago Lost and Found (GS) is een waanzinnige schoen die teruggrijpt naar de tijd waarin Michael Jordan de basketbalwereld veroverde. Deze sneaker is geïnspireerd op de iconische kleuren van de Chicago Bulls en brengt een eerbetoon aan de roots van het Jordan-merk. Met zijn opvallende kleuren en tijdloze design is dit een sneaker die de aandacht trekt en je outfit naar een hoger niveau tilt.

Een eerbetoon aan de geschiedenis

De Retro High OG Chicago Lost and Found is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals echt leer en is ontworpen om lang mee te gaan. Het bovenwerk heeft een combinatie van rood, wit en zwart, waardoor de kenmerkende kleuren van de Chicago Bulls goed naar voren komen. De klassieke Jordan Wings en het Jumpman-logo op de tong zorgen voor een herkenbaar en authentiek gevoel.

Comfort en prestaties

Naast zijn stijlvolle uiterlijk biedt de Jordan 1 Retro High OG ook uitstekend comfort en prestaties. De sneaker is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor je de hele dag door kunt lopen zonder vermoeide voeten te krijgen. De stevige rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor je vol vertrouwen kunt bewegen. Of je nu op het veld staat of gewoon op straat loopt, deze sneaker levert altijd.

Verzorgingstips

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG Chicago Lost and Found (GS) er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze premium sneakerboxen zijn speciaal ontworpen om je schoenen te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Daarnaast zijn ze ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met een SneakerStack box geef je je sneakers de verzorging die ze verdienen, terwijl je tegelijkertijd een statement maakt.

Investeer in de Jordan 1 Retro High OG Chicago Lost and Found (GS) en voeg een stukje basketbalgeschiedenis toe aan je sneakercollectie. Deze tijdloze sneaker is niet alleen een fashion statement, maar ook een eerbetoon aan een legende. Met zijn unieke design, comfort en prestaties staat deze sneaker garant voor een geweldige ervaring, zowel op het veld als daarbuiten.

22,95
22,95
34,95
34,95