Jordan 1 Retro High OG University Blue

De Jordan 1 Retro High OG University Blue is een van de meest iconische sneakers aller tijden. Met zijn kenmerkende kleurenschema en hoogwaardige materialen is deze schoen een echte must-have voor sneakerliefhebbers.

Stijl en Ontwerp

Het bovenwerk van de Jordan 1 Retro High OG University Blue is gemaakt van hoogwaardig leer. De schoen heeft een frisse lichtblauwe kleur gecombineerd met witte accenten en het iconische “Wings” logo van Jordan op de enkel. De klassieke Nike Swoosh maakt het ontwerp helemaal af.

Draagcomfort

Naast het opvallende ontwerp biedt de Jordan 1 Retro High OG University Blue ook uitstekend draagcomfort. De dikke, dempende zool zorgt voor goede ondersteuning en schokabsorptie, waardoor je moeiteloos kunt rennen, springen en bewegen.

Veelzijdigheid

Deze sneaker is niet alleen een geweldige keuze voor sneakerheads, maar ook voor diegenen die op zoek zijn naar een veelzijdige schoen. Of je nu een casual outfit draagt of een meer sportieve stijl verkiest, de Jordan 1 Retro High OG University Blue voegt altijd een stijlvolle touch toe.

Onderhoud

Het onderhouden van je Jordan 1 Retro High OG University Blue is essentieel om de kwaliteit en uitstraling te behouden. Een geweldige optie om je sneakers in topconditie te houden is de SneakerStack sneakerbox. Deze handige box beschermt je schoenen tegen stof en schade, en zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Met de SneakerStack sneakerbox blijven je Jordans altijd netjes en georganiseerd, klaar om gedragen te worden.

22,95
22,95
34,95
34,95