Jordan 3 Retro Fire Red (2022) (GS)

De Jordan 3 Retro Fire Red (2022) (GS) is een absoluut meesterwerk in de wereld van sneakers. Deze iconische schoen, uitgebracht door Jordan Brand, is een eerbetoon aan de originele Fire Red kleurway uit 1988. Met zijn opvallende design en legendarische status is de Jordan 3 Retro Fire Red een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Ontworpen voor stijl en comfort

De Jordan 3 Retro Fire Red combineert tijdloze stijl met hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer en is voorzien van de kenmerkende olifantenhuid-textuur op de hak en neus. De iconische Jumpman-logo’s op de tong en hiel maken de look compleet. Daarnaast zorgt de zichtbare Air-Sole unit in de hak voor de nodige demping en ondersteuning tijdens het dragen.

Perfect voor op en buiten het veld

De Jordan 3 Retro Fire Red is niet alleen een fashion statement, maar ook een functionele sportschoen. Het stevige design, de robuuste buitenzool en de goede grip maken deze sneaker ideaal voor het sporten en basketballen. Of je nu op het veld staat of gewoon casual wilt rondlopen, de Jordan 3 Retro Fire Red biedt comfort en prestaties in één pakket.

Onderhoud van je Jordan 3 Retro Fire Red

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 3 Retro Fire Red in topconditie blijft, raden we aan om de schoenen regelmatig schoon te maken en te beschermen. Gebruik een zachte borstel of doek om vuil en stof te verwijderen. Voor het beste resultaat kun je speciale leerverzorgingsproducten gebruiken om het leer te reinigen en hydrateren. Wees voorzichtig met agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen het leer beschadigen.

Maak kennis met SneakerStack

Wil je de levensduur van je Jordan 3 Retro Fire Red verlengen en tegelijkertijd je sneakercollectie georganiseerd houden? Dan raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze innovatieve opbergoplossing is speciaal ontworpen voor sneakerliefhebbers en biedt een veilige en stijlvolle manier om je sneakers op te bergen. Met SneakerStack blijven je sneakers netjes en beschermd tegen stof en beschadigingen. Ontdek nu de mogelijkheden van SneakerStack en geef je sneakers de opbergplek die ze verdienen.

22,95
22,95
34,95
34,95