Jordan 1 Retro High OG UNC Toe (GS)

De Jordan 1 Retro High OG UNC Toe (GS) is een sneaker met een rijke geschiedenis en een opvallend ontwerp. Deze legendarische schoen brengt een eerbetoon aan de universiteit van North Carolina en laat je stijlvol opvallen op straat.

Kenmerkend Design voor Unieke Stijl

Deze Jordan 1 Retro High OG sneaker heeft een Upper die is gemaakt van een combinatie van hoogwaardig leer en nubuck. Het klassieke OG-kleurenschema, bestaande uit wit, blauw en zwart, geeft de sneaker een frisse en tijdloze uitstraling. De iconische Air Jordan Wings-logo op de enkel en het Jumpman-logo op de tong benadrukken de authenticiteit van deze sneaker.

Comfort voor de Hele Dag

Niet alleen het uiterlijk van de Jordan 1 Retro High OG UNC Toe is geweldig, maar ook het comfort is van topklasse. De Air-Sole eenheid in de hak zorgt voor uitstekende demping en ondersteuning bij elke stap die je neemt. Het gewatteerde kraag- en tongontwerp biedt extra comfort en voorkomt pijnlijke drukpunten.

Materiaal van Hoge Kwaliteit voor Duurzaamheid

De Jordan 1 Retro High OG UNC Toe (GS) is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Het leer en nubuck zijn zorgvuldig geselecteerd en zorgen voor een zachte en soepele pasvorm. Deze sneaker gaat lang mee en behoudt zijn vorm, zelfs bij intensief gebruik.

Onderhoud van de Jordan 1 Retro High OG UNC Toe (GS)

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG UNC Toe (GS) er altijd fris en als nieuw uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hier zijn enkele tips:

  • Houd de sneakers schoon door regelmatig te poetsen met een zachte borstel of doek.
  • Gebruik een sneaker cleaner voor hardnekkige vlekken, volg de instructies op de verpakking.
  • Bewaar je sneakers op een koele en droge plaats om schade door vocht te voorkomen.

Voor een optimale opslag van je sneakers raden we aan om gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze hoogwaardige boxen bieden de perfecte bescherming tegen stof en andere elementen die je sneakers kunnen beschadigen. Met SneakerStack blijven je sneakers in topconditie en heb je altijd een georganiseerde collectie.

22,95
22,95
34,95
34,95