Jordan 1 Retro Low OG EX Coconut Milk

Ben je op zoek naar een sneaker die zowel klassiek als modern is? Dan is de Jordan 1 Retro Low OG EX Coconut Milk de perfecte keuze voor jou. Deze sneaker combineert het kenmerkende Jordan-design met een eigentijdse uitstraling, waardoor je er stijlvol uitziet waar je ook gaat.

Kenmerken

De Jordan 1 Retro Low OG EX Coconut Milk is gemaakt van hoogwaardige materialen met oog voor detail. Zo heeft de sneaker een bovenwerk van premium leer dat zacht en duurzaam aanvoelt. De subtiel geperforeerde neus zorgt voor een ademende en comfortabele pasvorm, terwijl de rubberen buitenzool grip biedt op verschillende ondergronden.

De sneaker heeft een opvallend design met een mix van crèmekleurige en witte tinten, waardoor hij moeiteloos te combineren is met verschillende outfits. Het iconische Jordan-logo op de zijkant geeft de sneaker een authentieke uitstraling.

Daarnaast biedt de Jordan 1 Retro Low OG EX Coconut Milk ook uitstekende demping en ondersteuning. Dankzij de Air-Sole unit in de hak voel je comfort bij elke stap die je zet. Of je nu gaat sporten of gewoon een casual look wilt creëren, deze sneaker zal je niet teleurstellen.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro Low OG EX Coconut Milk in optimale conditie blijft, raden we je aan om de schoenen regelmatig schoon te maken. Verwijder vuil en vlekken voorzichtig met een zachte borstel en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de materialen kunnen beschadigen.

Een handige manier om je sneakers op te bergen en te onderhouden, is door gebruik te maken van de sneakerboxen van SneakerStack. Deze kwalitatieve sneakerboxen zijn ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd te bewaren. Met verschillende compartimenten en een stevig ontwerp zorgen ze ervoor dat je sneakers beschermd blijven tegen stof, krassen en andere beschadigingen.

22,95
22,95
34,95
34,95