Jordan 1 Low SE Concord

Met de Jordan 1 Low SE Concord brengt Nike een nieuwe draai aan een iconische klassieker. Deze sneaker is geïnspireerd op de legendarische Air Jordan 11 “Concord” en biedt een frisse kijk op de populaire Jordan 1 Low-stijl. Of je nu een sneakerhead bent die op zoek is naar een nieuwe aanwinst voor je collectie of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle schoen, de Jordan 1 Low SE Concord heeft het allemaal.

Superieure kwaliteit en comfort

De Jordan 1 Low SE Concord is gemaakt met hoogwaardige materialen die een duurzame constructie garanderen. Het bovenwerk is gemaakt van premium leer dat niet alleen zacht aanvoelt, maar ook lang meegaat. De sneaker is voorzien van een Air-Sole unit in de hak, waardoor je de hele dag kunt genieten van uitstekende demping en comfort. Of je nu een intense basketbalwedstrijd speelt of gewoon een avondje uit gaat, deze sneaker biedt de juiste ondersteuning en demping.

Opvallend design

Met zijn zwarte, witte en paarse kleurenschema is de Jordan 1 Low SE Concord een opvallende verschijning. Het bovenwerk is gedetailleerd met de kenmerkende ‘Concord’ kleuren, waardoor de sneaker direct herkenbaar is. De iconische Jumpman-logo’s op de tong en hiel voegen nog meer stijl toe aan deze al indrukwekkende sneaker. Of je nu kiest voor een casual of meer geklede look, deze sneaker tilt je outfit naar een hoger niveau.

Onderhoud van de Jordan 1 Low SE Concord

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Low SE Concord er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Een simpele manier om je sneakers in optimale conditie te houden, is door de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze speciaal ontworpen sneakerbox zorgt ervoor dat je sneakers veilig en beschermd blijven wanneer je ze niet draagt. Daarnaast kun je de sneakerbox ook gebruiken om je collectie georganiseerd en overzichtelijk te houden. Met de SneakerStack sneakerbox blijft jouw Jordan 1 Low SE Concord altijd in topconditie.

Van de superioriteit van het ontwerp tot het ongeëvenaarde comfort, de Jordan 1 Low SE Concord is een must-have sneaker voor alle sneakerliefhebbers. Wacht niet langer en voeg deze unieke en stijlvolle schoen toe aan je collectie!

22,95
22,95
34,95
34,95