Nike Air Max 1 ’87 Denim Aura (Women’s)

De Nike Air Max 1 ’87 Denim Aura (Vrouwen) is een trendy sneaker die de perfecte combinatie biedt van stijl en comfort. Deze schoen is uitgevoerd in een opvallende denim aura kleurstelling, waardoor je direct in het oog springt. De Air Max 1 ’87 is geïnspireerd op de originele Air Max 1 uit 1987, maar is voorzien van moderne upgrades die zorgen voor een optimale pasvorm en demping.

Kenmerken

  • Bovenwerk van hoogwaardig denim materiaal voor een unieke uitstraling
  • Iconische Air Max-unit in de hak voor uitstekende schokdemping en comfort
  • Rubberen buitenzool voor duurzaamheid en goede grip
  • Geperforeerde details op de neus voor extra ventilatie
  • Gewatteerde kraag en tong voor een comfortabele pasvorm

Stijlvol en veelzijdig

De Nike Air Max 1 ’87 Denim Aura combineert moeiteloos met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt look, of een meer sportieve outfit, deze sneaker voegt altijd een trendy en eigentijdse touch toe. Het opvallende denim aura kleurenschema zorgt ervoor dat deze schoen een echte eyecatcher is.

Comfortabel en duurzaam

Naast het stijlvolle design biedt de Nike Air Max 1 ’87 Denim Aura ook een uitstekend comfort. De iconische Air Max-unit in de hak zorgt voor een goede schokdemping en maakt iedere stap aangenaam. Het bovenwerk van hoogwaardig denim materiaal is duurzaam en gaat lang mee.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 ’87 Denim Aura er altijd als nieuw uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Wij raden aan om de sneakers regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Laat ze vervolgens op een natuurlijke manier drogen, weg van directe warmtebronnen.

SneakerStack

Voor het opbergen van je waardevolle sneakers raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze handige opbergoplossing beschermt je sneakers tegen stof en beschadigingen. Daarnaast zorgen de sneakerboxen ervoor dat je sneakercollectie overzichtelijk en georganiseerd blijft. Neem een kijkje op de website van SneakerStack voor meer informatie.

22,95
22,95
34,95
34,95