Nike Air Max Plus Triple Black

De Nike Air Max Plus Triple Black is een sneaker die een tijdloze en stijlvolle uitstraling combineert met het ultieme comfort van Nike Air technologie. Deze schoen is een absolute must-have voor sneakerliefhebbers die op zoek zijn naar een klassieke en veelzijdige sneaker.

Ontwerp en materialen

Het ontwerp van de Nike Air Max Plus Triple Black is eenvoudig en strak. De hele schoen is volledig zwart, inclusief de bovenkant, de middenzool en de zool. Dit maakt de schoen perfect voor allerlei outfits en gelegenheden, van casual tot sportief.

De bovenkant van de schoen is gemaakt van ademend materiaal dat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het bovenwerk heeft ook overlays van synthetisch materiaal die de duurzaamheid en ondersteuning van de schoen verbeteren. De kenmerkende Air Max-eenheid in de hiel zorgt voor uitstekende schokdemping en een comfortabele loopervaring.

Kenmerken en functionaliteiten

  • Anatomisch ontworpen bovenwerk voor een perfecte pasvorm
  • Kenmerkende Air Max-eenheid in de hiel voor maximale demping
  • Robuuste rubberen zool voor duurzaamheid en grip
  • Lichtgewicht en flexibel design voor comfort tijdens het dragen
  • SneakerStack Sneaker Box: de perfecte oplossing voor het opbergen en beschermen van je sneakers.

Onderhoud

Om de Nike Air Max Plus Triple Black in optimale conditie te houden, raden we aan om de schoenen regelmatig schoon te maken met een vochtige doek en milde zeep. Vermijd het gebruik van agressieve chemische schoonmaakmiddelen, omdat deze de materialen van de schoen kunnen beschadigen.

Daarnaast is het aan te raden om de SneakerStack Sneaker Box te gebruiken om je Nike Air Max Plus Triple Black veilig op te bergen. Deze sneakerbox beschermt je schoenen tegen stof, vuil en eventuele beschadigingen. Bovendien zorgt de SneakerStack Sneaker Box ervoor dat je sneakers georganiseerd en netjes blijven.

Kortom, de Nike Air Max Plus Triple Black is niet alleen een stijlvolle sneaker met ultiem comfort, maar de SneakerStack Sneaker Box is ook de ideale accessoire om je sneakers te onderhouden en te beschermen.

22,95
22,95
34,95
34,95