Nike Air Max 90 Leather Triple White

De Nike Air Max 90 Leather Triple White is een iconische sneaker uit de Air Max collectie van Nike. Deze schoen is geliefd bij sneakerheads over de hele wereld vanwege zijn tijdloze look en comfortabele pasvorm.

Design en constructie

Het bovenwerk van de Nike Air Max 90 Leather Triple White is gemaakt van hoogwaardig wit leer, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en duurzaamheid. Het iconische Air Max venster in de hiel biedt niet alleen een opvallende look, maar ook uitstekende demping en schokabsorptie.

De schoen heeft een vetersluiting, waardoor je de pasvorm naar wens kunt aanpassen. De gewatteerde kraag en tong zorgen voor extra comfort en ondersteuning rond de enkel.

Comfort en prestaties

De Nike Air Max 90 Leather Triple White is ontworpen met comfort en prestaties in gedachten. De Air Max technologie in de zool biedt responsieve demping, waardoor elke stap comfortabel aanvoelt. Of je nu een lange wandeling maakt of de schoenen draagt tijdens het sporten, je zult merken dat ze je voeten goed ondersteunen.

De rubberen buitenzool zorgt voor optimale grip op verschillende ondergronden, zodat je niet snel zal uitglijden. Daarnaast heeft de schoen een ademende voering, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 90 Leather Triple White in optimale conditie blijft, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Vermijd hierbij agressieve chemicaliën die het leer kunnen beschadigen.

Daarnaast raden we aan om de schoenen niet bloot te stellen aan extreme hitte of vochtigheid. Bewaar ze op een koele, droge plaats, het liefst in de originele schoenendoos. Hier komt SneakerStack om de hoek kijken! SneakerStack biedt hoogwaardige sneakerboxen die speciaal zijn ontworpen om je sneakers in optimale conditie te houden. Door je Nike Air Max 90 Leather Triple White op te bergen in een SneakerStack box, bescherm je ze tegen stof, vocht en beschadigingen. Zo blijven ze er fris uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Met de Nike Air Max 90 Leather Triple White haal je een tijdloos stukje sneakererfgoed in huis. Het strakke design, de comfortabele pasvorm en de hoogwaardige materialen maken deze schoen een must-have voor elke sneakerliefhebber. Zorg ervoor dat je ze goed onderhoudt en bescherm met een SneakerStack box, zodat je er lang van kunt genieten.

22,95
22,95
34,95
34,95