Nike Air Max 97 Triple White Wolf Grey (2017/2023)

Ben jij op zoek naar de perfecte sneaker die comfort, stijl en een uniek ontwerp combineert? Zoek niet verder, want de Nike Air Max 97 Triple White Wolf Grey (2017/2023) is de sneaker waar je naar op zoek bent. Deze schoen heeft een tijdloos design dat moeiteloos elke outfit naar een hoger niveau tilt.

Design en materiaal

Het ontwerp van de Nike Air Max 97 Triple White Wolf Grey (2017/2023) is geïnspireerd op de snelle Japanse hogesnelheidstreinen. De grijze en witte kleuren geven de schoen een minimalistische en moderne uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig mesh en synthetisch materiaal, wat zorgt voor een perfecte pasvorm en ademend vermogen. De zichtbare Air Max demping in de zool biedt ultiem comfort en maakt deze schoen geschikt voor de hele dag door.

Geschiedenis en populariteit

De Nike Air Max 97 is voor het eerst uitgebracht in 1997 en heeft sindsdien een iconische status verworven binnen de sneakerwereld. Het vernieuwende ontwerp en de baanbrekende technologieën maakten deze schoen geliefd bij zowel sneakerheads als fashionista’s. De Triple White Wolf Grey colorway is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode zal raken.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Air Max 97 Triple White Wolf Grey (2017/2023) er altijd fris en schoon uitziet, raden we aan om ze regelmatig te reinigen. Je kunt hiervoor speciale sneakerreinigers en -borstels gebruiken om vlekken en vuil te verwijderen. Daarnaast is het dragen van de sneakers in combinatie met sneaker beschermende sprays een goede manier om ze te beschermen tegen water en vlekken.

SneakerStack

Als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle manier om je sneakers op te bergen, raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze boxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd op te bergen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je ze kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Met SneakerStack ben je verzekerd van een aantrekkelijke en praktische oplossing voor het opbergen van je sneakers.

22,95
22,95
34,95
34,95