Nike Air Max 1 ’86 OG Jackie Robinson

De Nike Air Max 1 ’86 Jackie Robinson is een eerbetoon aan een van de grootste legendes in de sportgeschiedenis. Deze unieke sneaker is geïnspireerd op de beroemde honkbalspeler Jackie Robinson, die het eerste Afro-Amerikaanse lid werd van een Amerikaans professioneel honkbalteam. Met zijn opvallende kleurenschema en iconisch design is deze schoen een ode aan Robinson’s prestaties en de strijd voor gelijkheid.

Een uniek design met historische betekenis

Het design van de Nike Air Max 1 ’86 Jackie Robinson is een ware eyecatcher. De schoen is voorzien van een unieke mix van kleuren, geïnspireerd op de uniformen van de Brooklyn Dodgers, het team waar Robinson voor speelde. De blauwe en rode accenten op de witte basis creëren een stijlvol contrast dat direct de aandacht trekt. Daarnaast is de sneaker voorzien van het iconische Air Max-dempingssysteem, wat zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning bij elke stap.

Materialen van topkwaliteit voor duurzaamheid

Nike staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en de Nike Air Max 1 ’86 Jackie Robinson is daar geen uitzondering op. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van premium leer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook voor een luxe uitstraling. Daarnaast is de schoen uitgerust met een rubberen buitenzool die zorgt voor optimale grip op verschillende ondergronden. Of je nu door de stad loopt of op het sportveld staat, deze sneaker is gemaakt om je te helpen op je best te presteren.

Onderhoudstips voor een lange levensduur

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 ’86 Jackie Robinson er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Een van de beste manieren om dit te doen, is door gebruik te maken van de sneakerbox van SneakerStack. Deze speciaal ontworpen box beschermt je sneakers tegen stof, vuil en beschadigingen, waardoor ze langer meegaan en er als nieuw uit blijven zien. De SneakerStack box is de ideale accessoire voor sneakerliefhebbers die waarde hechten aan kwaliteit en stijl.

22,95
22,95
34,95
34,95