Nike Air Max 1 LX Team Red (Women’s)

De Nike Air Max 1 LX Team Red voor dames is een iconische sneaker die stijl en comfort combineert. Met zijn opvallende ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen een must-have voor sneakerliefhebbers.

Ontwerp en Materialen

De Air Max 1 LX Team Red is uitgevoerd in een opvallende Team Red kleur, waardoor je zeker de aandacht trekt. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer en textiel, waardoor de schoen duurzaam en ademend is. De kenmerkende Air Max-zool zorgt voor een optimale demping en comfort tijdens het dragen.

Maatvoering en Pasvorm

De Nike Air Max 1 LX Team Red is verkrijgbaar in verschillende damesmaten, waardoor je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De schoen heeft een normale pasvorm en biedt voldoende ruimte voor je voeten om comfortabel te bewegen.

Stijl en veelzijdigheid

Met zijn opvallende kleurenschema en klassieke design is de Nike Air Max 1 LX Team Red de ideale sneaker voor zowel casual als sportieve outfits. Combineer hem met jeans, leggings of een sportieve outfit en creëer zo je eigen unieke stijl.

Onderhoud

Voor de beste resultaten raden we aan om de Nike Air Max 1 LX Team Red regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte borstel of een vochtige doek om vuil en vlekken te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, omdat deze de kwaliteit van het materiaal kunnen aantasten. Daarnaast kun je de levensduur van de sneaker verlengen door gebruik te maken van de SneakerStack sneaker box.

SneakerStack – Kies voor kwaliteit

SneakerStack is een bekend merk op het gebied van sneakeropbergsystemen. Hun SneakerStack sneaker box biedt een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor je sneakers. De box beschermt je schoenen tegen stof, vuil en beschadigingen, zodat ze er langer als nieuw uitzien. Bovendien helpt het bij het organiseren van je sneakercollectie, waardoor je altijd je favoriete paar bij de hand hebt. Kies voor de kwaliteit en functionaliteit van SneakerStack.

22,95
22,95
34,95
34,95