Nike Dunk Low Valentine’s Day (2024) (PS)

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je geliefde te verwennen met een bijzonder cadeau. En wat is er nou specialer dan de Nike Dunk Low Valentine’s Day (2024) (PS)? Deze limited edition sneaker is speciaal ontworpen om jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

Een uniek ontwerp

Deze Nike Dunk Low is liefde op het eerste gezicht. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een opvallende kleurencombinatie van rood, wit en roze. De iconische Nike Swoosh prijkt trots op de zijkanten van de schoen. De details zijn subtiel, maar maken deze sneaker extra speciaal. Voorop de neus staat het Nike-logo met een hartje erin verwerkt en op de hiel is een geborduurd hartje te vinden. Met deze sneakers laat je zien dat liefde in de lucht hangt!

Comfortabel en duurzaam

Niet alleen het design van de Nike Dunk Low Valentine’s Day is indrukwekkend, ook het comfort en de duurzaamheid zijn van topkwaliteit. De zool is voorzien van de befaamde Nike Air-technologie, waardoor je de hele dag kunt genieten van optimale demping en ondersteuning. Daarnaast is deze sneaker gemaakt van duurzame materialen, zodat je er lang plezier van zult hebben.

Oog voor detail

Wat deze Nike Dunk Low echt bijzonder maakt, zijn de subtiele details. De veters zijn voorzien van hartvormige bedeltjes, die een speels en romantisch element toevoegen. Ook de inlegzool is voorzien van een speciale Valentijnsdag print. Kortom, deze sneaker laat zien dat Nike oog heeft voor detail en perfectie.

Onderhoud van de sneaker

Om ervoor te zorgen dat jouw Nike Dunk Low Valentine’s Day er altijd als nieuw uitziet, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze handige opbergdoos beschermt je sneakers tegen stof en beschadigingen. Daarnaast zorgt de SneakerStack ervoor dat je jouw sneakers overzichtelijk kunt opbergen. Zo blijven je sneakers in topconditie en kun je er nog langer van genieten.

Houd je SneakerStack-doos schoon en droog, zodat deze optimaal werkt. Neem indien nodig een vochtige doek om vlekken te verwijderen. Zo kun je er zeker van zijn dat jouw Nike Dunk Low Valentine’s Day altijd veilig en stijlvol opgeborgen is.

22,95
22,95
34,95
34,95