Nike Air Max 1 ’87 Canyon Pink (Women’s)

De Nike Air Max 1 ’87 Canyon Pink is een iconische sneaker die stijl en comfort perfect combineert. Met zijn opvallende roze kleurenschema en kenmerkende Air Max demping in de zool, is deze sneaker een must-have voor elke sneakerliefhebber.

Design en Materialen

Het bovenwerk van de Nike Air Max 1 ’87 Canyon Pink is gemaakt van hoogwaardig leer en textiel, wat zorgt voor duurzaamheid en ademend vermogen. De kenmerkende Swoosh van Nike is prominent aanwezig op de zijkant van de schoen, en de Air Max unit in de zool biedt ultiem comfort en schokdemping.

Stijltips

Deze opvallende sneaker is perfect te combineren met een casual outfit voor een sportieve en trendy look. Draag ze met een spijkerbroek en een oversized T-shirt voor een moeiteloos coole uitstraling.

Maat en Pasvorm

De Nike Air Max 1 ’87 Canyon Pink valt true-to-size en biedt een comfortabele pasvorm voor dagelijks gebruik. We raden aan om je reguliere maat te bestellen voor de perfecte pasvorm.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 ’87 Canyon Pink er op zijn best uitziet, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel. Bewaar ze op een koele, droge plaats om hun kwaliteit te behouden. Voor het opbergen van je sneakers, overweeg de SneakerStack sneakerbox voor optimale bescherming en organisatie.

22,95
22,95
34,95
34,95