Nike Air Max 1 White Alabaster (Women’s)

De Nike Air Max 1 White Alabaster voor dames is een iconische sneaker die tegelijkertijd stijlvol en comfortabel is. De schoen heeft een klassiek silhouet dat ideaal is voor zowel sportieve activiteiten als casual outfits.

Ontwerp

De Nike Air Max 1 White Alabaster heeft een bovenwerk van hoogwaardig leer en textiel in een frisse witte kleur met subtiele albastkleurige accenten. Het kenmerkende Swoosh-logo van Nike is prachtig verwerkt op de zijkanten van de schoen. De iconische Air Max-zool zorgt voor optimale demping en comfort bij elke stap.

Prestaties

Deze sneaker is niet alleen een fashion statement, maar biedt ook uitstekende prestaties. De Air Max-technologie in de zool zorgt voor responsieve demping en ondersteuning, wat ideaal is voor zowel dagelijks gebruik als sportieve activiteiten.

Pasvorm

De Nike Air Max 1 White Alabaster heeft een comfortabele pasvorm die perfect is voor dagelijks dragen. Het biedt voldoende ondersteuning voor de voetboog en een goede enkelstabiliteit, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Onderhoud

Om je Nike Air Max 1 White Alabaster in topconditie te houden, raden we aan om de SneakerStack sneaker box te gebruiken. Dit handige accessoire beschermt je sneakers tegen stof en vuil, en zorgt ervoor dat ze langer meegaan. Zo kun je blijven genieten van deze prachtige sneakers, vol vertrouwen en stijl.

22,95
22,95
34,95
34,95