Nike Dunk Low Burnt Sunrise (Women’s)

De Nike Dunk Low Burnt Sunrise, speciaal ontworpen voor vrouwen, is een eerbetoon aan de opkomende zon die de hemel in vuur en vlam zet. Met zijn levendige kleurencombinatie van zonovergoten geel, warm oranje en diep zwart is dit paar een absolute eyecatcher.

Design en Materialen

De schoen is vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals premium leer en stevig textiel, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De kenmerkende Dunk-stijl van Nike komt perfect tot uiting in dit unieke ontwerp.

Comfort en Prestaties

Dankzij de gewatteerde kraag en de zachte binnenzool biedt de Nike Dunk Low Burnt Sunrise ultiem comfort, of je nu op straat loopt of op het basketbalveld staat. De rubberen buitenzool zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Sneakercollectie

Of je nu een fervente sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een uniek paar om je outfits mee op te fleuren, de Nike Dunk Low Burnt Sunrise voegt een vleugje energie en stijl toe aan elke look. Draag ze met trots en laat je persoonlijkheid stralen.

Onderhoud van je Nike Dunk Low Burnt Sunrise

Om ervoor te zorgen dat je Nike Dunk Low Burnt Sunrise in optimale conditie blijft, raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze handige opbergoplossing beschermt je sneakers tegen stof, vuil en beschadiging, waardoor ze er langer als nieuw uitzien.

22,95
22,95
34,95
34,95