Nike Dunk Low SE Rainbow Lace Swoosh White (TD)

De Nike Dunk Low SE Rainbow Lace Swoosh White (TD) is een unieke toevoeging aan de collectie van Nike. Met zijn opvallende regenboogkleurige veters en swooshes op een strak wit ontwerp, is deze sneaker een must-have voor zowel kinderen als sneakerliefhebbers van alle leeftijden.

Kenmerken van de Nike Dunk Low SE Rainbow Lace Swoosh White (TD)

Deze specifieke Dunk Low is voorzien van hoogwaardig leer en textiel, waardoor de schoen zowel stijlvol als duurzaam is. De kenmerkende Nike Air demping zorgt voor comfort bij elke stap, terwijl de rubberen buitenzool zorgt voor de nodige grip en stabiliteit. Of je nu gaat voor een sportieve look of een casual uitstraling, deze sneaker past perfect bij elke outfit.

Stijlvol en Trendy

Met zijn opvallende regenboogdetails is de Nike Dunk Low SE Rainbow Lace Swoosh White (TD) een statement piece dat elke sneakercollectie naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een dagje uit met vrienden of een casual dag op kantoor, deze sneaker laat je stijlvol en trendy voor de dag komen.

Onderhoud van de schoen

Om ervoor te zorgen dat de Nike Dunk Low SE Rainbow Lace Swoosh White (TD) in topconditie blijft, is het belangrijk om de schoenen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild reinigingsmiddel. Houd de sneakers uit de buurt van direct zonlicht en warmte om verkleuring en beschadiging te voorkomen. Daarnaast raden we aan om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken om je sneakers veilig op te bergen en te beschermen tegen stof en vuil.

22,95
22,95
34,95
34,95