Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red

De Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red is een absolute klassieker die zijn tijd ver vooruit was. In 1987 introduceerde Nike de Air Max 1, de eerste sneaker met zichtbare Air dempingstechnologie. Deze retro release eert die ontzagwekkende mijlpaal in de sneakerwereld en brengt een frisse draai aan het ontwerp met zijn opvallende colorway.

Een tijdloos ontwerp met opvallende kleuren

De Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red is voorzien van een opvallende combinatie van kleuren, waaronder rood, zwart en wit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer en mesh, wat zorgt voor een optimale duurzaamheid en ademend vermogen. De kenmerkende Air Max-unit in de zool biedt maximale demping en comfort, zodat je de hele dag moeiteloos kunt lopen.

De perfecte mix van stijl en functionaliteit

Naast zijn iconische design biedt de Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red ook uitstekende functionaliteit. De rubberen buitenzool zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden, terwijl de gewatteerde kraag en tong extra comfort bieden. Of je nu een fanatieke sneakerhead bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele sneaker, deze Nike Air Max 1 heeft het allemaal.

Onderhoudstips

Om ervoor te zorgen dat je Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red er altijd op zijn best uitziet, raden we aan om ze regelmatig schoon te maken. Gebruik een zachte borstel of doek om het vuil van het bovenwerk te verwijderen en gebruik indien nodig een mild reinigingsmiddel. Houd de sneakers uit de buurt van direct zonlicht en laat ze op natuurlijke wijze drogen. En vergeet niet, een goede sneakerbox kan helpen bij de opslag en bescherming van je sneakers. De sneakerboxen van SneakerStack bieden de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, zodat je jouw Nike Air Max 1 ’86 OG Big Bubble Sport Red veilig kunt opbergen.

24,00
24,00
35,00
35,00