adidas Yeezy 700 V3 Alvah (Kids)

De adidas Yeezy 700 V3 Alvah (Kids) is een opvallende sneaker die speciaal is ontworpen voor kinderen. Deze gave sneaker is onderdeel van de populaire Yeezy-lijn van adidas en is perfect voor jonge sneakerliefhebbers.

Uniek design

De Yeezy 700 V3 Alvah (Kids) heeft een uniek en opvallend design. Het bovenwerk is gemaakt van ademend en flexibel Primeknit-materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De sneaker is voorzien van de iconische zijpanelen van TPU, die zorgen voor extra stabiliteit en ondersteuning. De zwarte kleur met grijze details geeft de sneaker een stijlvolle en moderne uitstraling.

Comfortabele demping

Deze kindersneaker is uitgerust met adidas’ innovatieve dempingstechnologie. De middenzool is voorzien van de kenmerkende Boost-demping, die een responsieve en energieke loopervaring biedt. Dit zorgt voor optimale ondersteuning en comfort, zelfs tijdens lange dagen op de been.

Duurzaamheid en kwaliteit

De adidas Yeezy 700 V3 Alvah (Kids) is gemaakt van hoogwaardige materialen en vakmanschap. De sneaker is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen intensief gebruik. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of sportactiviteiten, deze sneaker kan alles aan.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat je adidas Yeezy 700 V3 Alvah (Kids) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Reinig de sneaker regelmatig met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen en overmatig schrobben om schade aan de sneaker te voorkomen. Voor een optimale bescherming kunt u ook de SneakerStack sneakerbox gebruiken. SneakerStack biedt hoogwaardige sneakeropslagoplossingen om je kostbare sneakers te beschermen tegen stof, vuil en beschadigingen. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

24,95
24,95