adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants)

De adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants) is een iconische sneaker die speciaal is ontworpen voor de jongste sneakerliefhebbers. Deze kleine versie van de populaire adidas Yeezy Boost 350 Turtledove is de ideale keuze voor stijlvolle en comfortabele voetjes. Met een tijdloos design en hoogwaardige materialen, biedt deze sneaker zowel fashion als functionaliteit voor de allerkleinsten.

Tijdloos design en hoogwaardige materialen

De adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants) heeft een uniek en tijdloos design dat direct herkenbaar is. Met het kenmerkende patroon op het Primeknit-bovenwerk en de iconische zijstreep, straalt deze sneaker stijl en allure uit. De hoogwaardige materialen zorgen voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid, zodat de kleintjes kunnen genieten van optimaal draagcomfort.

Boost-technologie voor ultieme demping

De adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants) is voorzien van de baanbrekende Boost-technologie. Deze innovatieve demping zorgt voor een ongeëvenaard comfort en responsieve ondersteuning. Of de kleintjes nu spelen, rennen of wandelen, de Boost-technologie zorgt voor een energieke stap en vermindert vermoeidheid. Het maakt deze sneaker perfect voor actieve kinderen die geen concessies willen doen aan comfort.

Onderhoud van de adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants)

Om de adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants) in optimale conditie te houden, is het aan te raden om de SneakerStack sneakerbox te gebruiken. Deze handige sneakerbox biedt niet alleen een veilige opbergplek voor de sneakers, maar beschermt ze ook tegen stof en beschadigingen. Met de SneakerStack sneakerbox blijft de adidas Yeezy Boost 350 Turtledove (2016) (Infants) langer mooi en klaar voor de volgende avonturen.

Website: www.sneakerstack.com

24,95
24,95