Jordan 1 Mid SS Six Championships (TD)

De Jordan 1 Mid SS Six Championships (TD) is een unieke en stijlvolle sneaker die perfect is voor de jonge sneakerheads. Deze schoen is geïnspireerd op het legendarische succes van Michael Jordan en zijn zes NBA-kampioenschappen. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is de Jordan 1 Mid SS Six Championships (TD) een echte blikvanger aan de voeten van de allerkleinsten.

Design en Kenmerken

Deze bijzondere sneaker heeft een bovenwerk van premium leer en synthetisch materiaal. De kleurstelling is geïnspireerd op de kampioensringen van Michael Jordan en bevat een mix van zwart, rood en wit. Het iconische Jumpman-logo is te vinden op de tong en de hiel, waardoor deze schoen direct herkenbaar is als een Jordan. De comfortabele pasvorm en de stevige rubberen zool zorgen ervoor dat de Jordan 1 Mid SS Six Championships (TD) niet alleen stijlvol is, maar ook uiterst geschikt is voor dagelijks gebruik en spelen.

Onderscheidende Eigenschappen

  • Premium leer en synthetisch bovenwerk voor duurzaamheid
  • Kleurrijke en opvallende design geïnspireerd op de kampioensringen van Michael Jordan
  • Iconisch Jumpman-logo op de tong en hiel
  • Comfortabele pasvorm voor langdurig draagplezier
  • Stevige rubberen zool voor stabiliteit en grip

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de Jordan 1 Mid SS Six Championships (TD) in optimale conditie blijft, raden we aan om gebruik te maken van de sneakerbox van ons partnermerk, SneakerStack. Deze SneakerStack box biedt een veilige en stijlvolle opbergoplossing voor je sneakers. Het helpt om ze vrij te houden van stof, vuil en beschadigingen. Kijk op de website van SneakerStack voor meer informatie over hun assortiment en om een box te bestellen die perfect past bij jouw collectie.

24,95
24,95