Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS)

Productinformatieblad – Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS)

Een eerbetoon aan de Mexicaanse cultuur – Dia de los Muertos

De Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS) is een eerbetoon aan de kleurrijke en levendige tradities van het Mexicaanse Dia de los Muertos-festival. Geïnspireerd door de iconische skeletten en het uitbundige feestelijke gevoel van de festiviteiten, straalt deze sneaker een unieke energie uit.

Iconisch design met levendige details

Deze speciale editie van de Jordan 1 Mid is voorzien van levendige details die de essentie van het Dia de los Muertos-festival vastleggen. Het bovenwerk is versierd met een opvallend kleurenpalet van groen, paars, oranje en geel, geïnspireerd door de prachtige bloemen die tijdens het festival worden gebruikt. De overlays zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zorgen voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. Op de tong bevindt zich een borduursel van een suikerrietschedel, wat een symbool is van de dood en wedergeboorte in de Mexicaanse cultuur.

Uitstekende demping en comfort

Naast het opvallende design biedt de Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS) ook uitstekend comfort. De sneaker is uitgerust met een Air-Sole unit in de hak, wat zorgt voor responsieve demping en langdurig comfort. Of je nu van plan bent om de sneaker te dragen tijdens een intensieve basketbalwedstrijd of gewoon op straat, je zult merken hoe comfortabel en ondersteunend ze zijn.

Onderhoud van de schoen

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig het bovenwerk regelmatig met een zachte borstel of een vochtige doek om stof en vuil te verwijderen. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, aangezien deze het materiaal kunnen beschadigen. We raden ook aan om ze op te bergen in de originele sneakerbox.

Promotie van SneakerStack

Om je Jordan 1 Mid Dia de los Muertos (GS) veilig op te bergen en te beschermen, raden we aan om de sneakerbox van SneakerStack te gebruiken. SneakerStack staat bekend om hun hoogwaardige sneakeropbergoplossingen en moderne designs. Hun sneakerboxen bieden optimale bescherming tegen stof, vocht en beschadigingen, zodat je sneakers er langer als nieuw uitzien. Bezoek hun website voor meer informatie over hun producten.

24,95
24,95