Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS)

De Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS) is een speciale editie van de iconische Air Jordan 1 sneaker. Deze sneaker heeft een unieke kleurencombinatie van roze en wit, wat zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling. De roze kleur is subtiel gewassen, waardoor de sneaker een vintage look krijgt. Met deze sneaker maak je zeker een statement.

Comfort en duurzaamheid

Naast het oogstrelende ontwerp biedt de Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS) ook ultiem comfort en duurzaamheid. De schoen is voorzien van een stevige buitenzool en een dempende binnenzool, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De materialen van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat deze sneaker lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Stijlvolle details en afwerking

De Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS) is tot in de kleinste details afgewerkt. Het logo van Jordan is prominent aanwezig op de tong en de zijkant van de schoen. Daarnaast zijn er subtiele stiksels en perforaties die zorgen voor een verfijnde uitstraling. Deze sneaker is een waar kunstwerk dat elke sneakerliefhebber zal waarderen.

Onderhoud van de Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS)

Om ervoor te zorgen dat je Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS) er altijd op zijn best uitziet, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Reinig de sneaker regelmatig met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve chemicaliën en overmatig watergebruik om de kwaliteit van de materialen te behouden.

De SneakerStack sneakerbox: Een must-have accessoire

Om je sneakercollectie compleet te maken, raden we de sneakerboxen van SneakerStack aan. Deze boxen zijn speciaal ontworpen om je sneakers veilig en georganiseerd op te bergen. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een stijlvol design. Met een SneakerStack sneakerbox zorg je ervoor dat je Jordan 1 Retro High OG Washed Pink (PS) en andere sneakers altijd netjes en beschermd zijn.

24,95
24,95